Jarraitu Jarraian Irakurtzen

Gomendagarria Zuretzako

Adin Ross RaccoonEggs Yrndj ESKEPTIKOA

Nor da Symfuhny?

Symfuhny bere 'Fortnite' joko korronteengatik ezaguna den 'Twitch' jokalari estatubatuar ospetsua da. 2018an hasi zuen bere joko ibilbidea 'Twitch' bidez eta orain 500 mila jarraitzaile baino gehiago ditu plataforman. Bere ibilbidearen hasieratik, Symfuhny bakarkako eta bikoteko hainbat txapelketatan parte hartzen ari da. Zayt, Snood, Nate Hill eta SypherPK bezalako jokalariekin elkartu da. Symfuhny-k izugarrizko ospea lortu du 'Fortnite' zuzeneko streaming proiektuen bidez. Jokatzeko bideoak ere argitaratzen ditu bere 'YouTube' kanalean. Estreinako urtean, Symfuhnyk 20.000 dolar baino gehiagoko dirua irabazi zuen partida bakar batetik, hau da, orain arte egin duen ibilbideko altuena. Irudi Kreditua https://twitter.com/symfuhny/status/1018332724019462146 Irudi Kreditua https://twitter.com/symfuhny/status/971785075108012032 Irudi Kreditua https://www.youtube.com/watch?v=ndd2gc5l7m0 Irudi Kreditua https://www.prosettings.com/symfuhny-fortnite/ Aurrekoa Hurrengoa Joko Karrera 2018ko ekainean argitaratu zuen bere lehen 'Twitch' zuzeneko korrontea. Bakarkako debuta egin zuen 'Summer Skirmish Series NA - Week' filmarekin, 'Epic Games' ek antolatutako lineako zortzi asteko gertaera seriearekin. Txapelketako 12. postuan amaitu zuen. Hurrengo hilabetean, txapelketa berean parte hartu zuen berriro. Hala ere, oraingoan bere jarduna okerragoa izan zen. Txapelketaren amaieran 32. postuan zegoen. Symfuhnyk 'Summer Skirmish Series NA' filmean parte hartu zuen eta Zayt 'Fortnite' jokalari ezagunarekin batera jo zuen. Bikotea hirugarren sailkatu zen txapelketako zazpigarren asteko lehen eta bigarren egunetan. Ondoren, Christian 'Snood' Hastie-rekin 'Ghost Gaming' jokalariarekin elkartu zen 'Fall Skirmish Series' filmerako, hau da, 'Epic Games' ek antolatutako lineako sei asteko gertaera seriea. Taldeak bosgarren postua eskuratu zuen serieko lehen astean. 2018ko urrian, Symfuhnyk 'Fall Skirmish Series' jolastu zuen berriro Nate Hill 'Faze Clan' jokalariarekin eta laugarren postuan zegoen bosgarren astearen amaieran. Hurrengo hilabetean, bera eta 'Luminosity Gaming' streamer Ali 'SypherPK' Hassan 'BoomTV / Code Red' seriean elkartu ziren, 'Fortnite Esports' ekitaldian. Multzoko bigarren sailkatu ziren. 2018ko abenduan, Symfuhnyk 'Winter Royale' antzeztu zuen, 'Epic Games' ek antolatutako lineako bakarkako ekitaldia. Zoritxarrez, bere emanaldia ez zen maila handikoa izan eta serieko finalean 97. postuan zegoen. 2018ko urriaren 28an, Symfuhnyk 20.000 $ baino gehiagoko diru saria jaso zuen 'Fortnite Fall Skirmish Series - 6. astea - Stream-Vitational' ekin. Txapelketako 11. postuan amaitu zuen eta irabazi zuen sariaren guztizkoaren% 16,40 lortu zuen. Hau da Symfuhnyk orain arte irabazi duen txapelketa bakarreko diru saririk altuena. Symfuhny-k bere jokatzeko bideoak argitaratzen ditu bere 'Twitch' kontuan eta 'YouTube' kanalean. Zuzeneko erreprodukzioak ere egiten ditu 'Twitch'-en, non jarraitzaile dezente dituen. 2014ko apirilean sortu zuen bere 'YouTube' kanala. Kanalak batez ere bere joko bideoak hartzen ditu. Orain 274 mila harpidedun baino gehiago ditu. Symfuhny sare sozialetako beste plataforma batzuetan ere aktiboa da, hala nola 'Instagram' eta 'Twitter', bere mezuek 385 mila eta 86 mila jarraitzaile baino gehiago irabazi baitituzte, hurrenez hurren. Jarraitu Jarraian Irakurtzen Bizitza pertsonala Symfuhny 1999ko abenduaren 21ean jaio zen AEBetan. Bere benetako izena Mason Lanier da. YouTube Instagram